Blue Fox: Fire spillere foreløbig på kontrakt til næste sæson

Herning Blue Fox afsluttede sæsonen på værst mulige vis, hvis man udelukkende ser på følelser efter den sidste kamp. Sølvmedaljer er nærmest det værste man kan få på sæsonens sidste kampdag, og Blue Fox har fået et par stykker af dem i indeværende sæson. Først ved Continental Cuppen og siden altså i Metal Ligaen.

Herning Folkeblad spurgte allerede efter kampen mod Esbjerg ind til situationen i den kommende sæson, og foreløbig har Herning blot fire spillere på kontrakt efter sommerferien. To gange Daniel Nielsen – ung som gammel – backen Mathias Mortensen og angriberen Mathias Mølgaard.

– Vi skal have evalueret, og så må vi se, hvor vi står. Vi vil selvfølgelig meget gerne skabe et godt fundament med mange af vores Herning-drenge, og nu må vi høre, hvad de tænker. Inden sommerferien skulle vi da gerne være langt med at have en trup på plads, siger Herning-direktør Torben Skovsgaard til avisen.

– Der har været rigeligt at fokusere på. Nu tror jeg, at alle trænger til et par dage uden ishockey, og så begynder vi at tænke på den nye sæson, siger en af de rutinerede spillere i Herningtrøjen, Mathias Pedersen – også til avisen.

Ingen af de udenlandske spillere har endnu kontrakt for den kommende sæson – og også i Herning Folkeblad i går luftede rutinerede Jerred Smithson muligheden for at stoppe karrieren. Spørgsmålet er lige nu, om han eller nogle af de øvrige imports vender tilbage til den kommende sæson.