Blue Fox-direktør: Semifinalen er vigtig for os

Der er nerver på i Herning i aften. Midtjyderne er ikke vant til at slutte sæsonen i kvartfinalen, men det kan blive tilfældet i aften, hvis Blue Fox taber i Odense og dermed også taber serien mod fynboerne.

– Vores mål har hele tiden været at komme i semifinalen. Det er altid det mindste, vi sigter efter. Jeg vil ikke bruge ordet katastrofe, men på rigtigt mange parametre er det vigtigt, vi kommer videre til semifinalerne, siger Blue Fox-direktør Torben Skovsgaard til Herning Folkeblad i dag.

– Vi har store forventninger til os selv, og vi ved, at vores omverden har store forventninger til os. Vi må så bare også erkende, at det ikke er lige så nemt for os at præstere, som det var for nogle år siden. De andre klubber er kommet tættere på os, eller har endda overhalet os. Det er godt for sporten, at der er flere hold, der har mulighed for at markere sig, men det er en udfordring for os, tilføjer Torben Skovsgaard.

På den sportslige front er der stadig humør og optimisme at spore hos træner Mario Simioni, der endda selv – ifølge Herning Folkeblad – havde lejlighed til at deltage i øvelser. Måske for lige at vise gutterne, hvordan en tidligere skarpskytte rammer målet. Lige netop det, Herning har haft store problemer med i serien bortset fra 6-1-sejren i kamp tre.

– Bortset fra resultatet i søndags spillede vi en god kamp, og det har jeg også sagt til spillerne. Vi har spillet solidt i denne serie, og det skal vi holde fast i. Sommerferien er den tanke, der er længst væk lige nu, siger Mario Simioni, der som træner for SønderjyskE i otte sæsoner aldrig røg ud før semifinalen.