Bliver Ovechkin og co. klar til Danmark?

Foto: Bridget Samuels

Washington Capitals røg her til morgen ud af NHL-slutspillet og ganske prompte kom meldingerne fra det russiske ishockeyforbund om, at man naturligvis hidkalder både Evgeny Kuznetsov, Dmitry Orlov og ikke mindst superstjernen Alexander Ovechkin, der altid stiller op for det russiske landshold og derfor er en elsket skikkelse i hjemlandet.

På forhånd havde det russiske forbund meddelt, at samtlige NHL-spillere havde erklæret sig klar til VM-spil, hvis og når de blev slået ud af slutspillet om Stanley Cup og på den konto havde russerne naturligvis holdt en række pladser fri til ekstra spillere. Ikke mindst de tiloversblevne fra serien mellem Washington og Pittsburgh.

De tre ovennævnte spillere bliver en markant russisk forstærkning, og ifølge den svenske avis Aftonbladet – der dog ikke har kildeangivelse på sagen – løber Washington-spillerne med Ovechkin i spidsen – allerede på banen mod Danmark torsdag aften.

Nyheden er dog ikke bekræftet af forbundet selv endnu, men bliver de tre spillere klar, så bliver der ekstra arbejde for det danske mandskab torsdag aften. Spændende perspektiver før kampen mod værtsnationen.