Blåkläder bliver ny dommersponsor

Når Metal Ligaen senere på måneden fløjtes i gang, vil samtlige danske dommere være i ny beklædning, skriver Danmarks Ishockey Union i en pressemeddelelse.

Arbejdstøjsleverandøren Blåkläder Workwear, med dansk kontor i Støvring har fra den nye sæson indgået en to-års aftale, hvor Blåkläder Workwear vil være særdeles synlig på samtlige dommere i Metal Ligaen.

Sales manager hos Blåkläder Workwear, René Christiansen glæder sig til at vise virksomhedens kvalitet frem på dansk is:

”Vi er en svenskejet virksomhed med erfaring fra profilering i svensk ishockey. Ishockey passer rigtig godt til vores brand og til den målgruppe, vi dagligt beskæftiger os med. Vi ser meget frem til at blive profileret i Metal Ligaen allerede om kort tid. Ikke kun for de mange tilskuere i hallerne, men også under TV2Sports mange tv-transmissioner, lyder det.

Også hos DIU er der tilfredshed med indgåelsen af samarbejdet. ”Vi ser frem til at påbegynde samarbejdet med Blåkläder Workwear. Jeg er stensikker på, at den unikke eksponering på vores dommerdragt, meget hurtigt vil forbinde Blåkläder Workwear med ishockeysporten, til gavn for os begge”, udtaler DIU’s direktør Ulrik Larsen.

Blåkläder Workwear eksponerer sig på dommerdragten med en high visibility farve, for at symbolisere det tætte samarbejde med virksomheder i hele Danmark indenfor sikkerhedsbeklædning. Første spilledag i Metal Ligaen er fredag den 23. september.