Bjørn Østergaard bliver assistent i Blue Fox

Bjørn Østergaard har i de seneste kampe stået i boksen ved Mario Simionis side, og nu forfremmes den tidligere danske mester til assisterende træner for Blue Fox Herning. Det skriver Herning Folkeblad.

– Jeg er utrolig glad for den her mulighed. Jeg har været med i de seneste kampe, men det er stadig noget nyt, og Mario og jeg tager det lidt sådan fra kamp til kamp, siger Bjørn Østergaard, der stadig har problemer med eftervirkningerne af de hjernerystelser, der tvang ham til at stoppe sin aktive karriere i en ung alder.

– Der har jeg siddet med hovedet inde i en computer og kigget på tal. Det er ikke godt for mig at sidde stille, og øjnene har det heller ikke alt for godt med at sidde og kigge ind på en skærm, så umiddelbart passer det her mig meget bedre, lyder det.

Bjørn Østergaard har siden karrieren sluttede med mesterskabet i 2012 både været tilknyttet Herning Ishockey Klub og diverse danske ungdomslandshold. Således var Bjørn Østergaard med i trænerteamet på U18-landsholdet, der rykkede op i den bedste VM-gruppe i fjor.