Billetsalget til VM sættes i gang fredag 10:00

Foto: Jan Korsgaard

Så varer det ikke længe, før billetsalget til VM 2018 på hjemmebane begynder. Vi taler fredag formiddag klokken 10, og håbet og målet fra Danmarks Ishockey Union og VM2018-organisationen er, at der kan sælges 300.000 billetter.

Mere end 1,3 milliard Tv-seere kloden over vil følge med, mens omtrent 400 forskellige internationale medier vil komme til landet.

-Vi startede med at have armene langt oppe over hovederne i ren begejstring over, at det lykkedes at få VM til Danmark. Nu har vi sænket dem og i stedet smøget ærmerne op, for det kræver uhørt meget at organisere en begivenhed i den her størrelsesorden. Vi er nået så langt nu, at vi kan åbne op for det officielle billetsalg til hele verden, hvilket vi ser frem til, da forhåndsinteressen fra ind- og udland har været stor, siger Henrik Bach Nielsen, der er formand for Danmarks Ishockey Union.

-Vi er også meget glade for, at det er lykkedes os at fastsætte billetpriserne på et niveau, så alle kan være med. Eksempelvis vil det være muligt at købe en dagsbillet, hvor enten Danmark eller Sverige spiller, for 335 kr.

– En dagsbillet vil i øvrigt altid betyde, at man som minimum får 2 kampe med i prisen. Udover verdensklasse-ishockey får billetkøberne også del i en kæmpe international folkefest især i de to fanzoner. Her venter der masser af underholdning, stemning og fest, og vi glæder os sammen med København, Herning og Sport Event Denmark umådeligt meget til, at det hele går løs til maj næste år.

Det officielle billetsalg starter den 1. september kl. 10:00 via Ticketmaster og 2018.iihfworlds.com.