Bergholt forlænger med en sæson i Rødovre

Sebastian Bergholt og Rødovre Mighty Bulls har forlænget kontrakten for den kommende sæson, og dermed bliver Bergholt den første back på næste sæsons holdkort.

Bergholt spillede en rigtig flot sæson og sluttede af på fornemmeste vis med at blive kåret af medspillerne til ”Årets spiller” i Rødovre, skriver klubbens hjemmeside. 

– Jeg synes, at vi havde et godt grundspil. Vi løftede vores spil meget fra sidste sæson, der var en skuffelse. Vi havde holdet til at nå langt i slutspillet, så derfor var det rigtig ærgerligt, at vores slutspil sluttede i kvartfinalen. Vi var der ikke i alle syv slutspil kampe, og det skal vi være, hvis man vil videre. Personligt synes jeg, at jeg havde en rigtig god sæson samtidig med, at jeg udviklede mig meget både offensivt og defensivt, fortæller han.

Kåringen som ”Årets spiller” giver naturligvis også et ekstra boost frem mod den kommende sæson, men den giver ikke anledning til at ligge på den lade side for den hårdtarbejdende back:

– Det giver ekstra selvtillid og motiverer mig ekstra til næste sæson. Jeg skal forsætte min udvikling, så jeg kan blive bedre og hjælpe holdet mest muligt gennem mit spil på isen.

– Jeg glæder mig til at komme i gang igen. Det var hårdt at ryge ud i kamp syv, sådan noget sætter sig. Men det giver bare mere lyst til at revanchere sig og arbejde hårdt for, at det ikke skal ske igen. Sommertræningen er ikke altid det fedeste, men det er her vi som spillere skal arbejde rigtig hårdt for at opnå resultaterne på isen.

Trods de kun 24 år har Bergholt været en del af Rødovres førstehold de seneste syv sæsoner og spillet mere end 300 kampe for klubben