Avalanche snupper Oliver Bjorkstrands mestertræner

Colorado Avalanche er på plads med afløseren for Patrick Roy som headcoach i organisationen. Det bliver den vindende træner fra AHL i fjor, 44-årige Jared Bednar, der skal stå i spidsen for Avalanche i den kommende sæson.

Bednar var i fjor træner for Lake Erie Monsters – nu Cleveland Monsters – hvor han med et særdeles solidt grundspil og efterfølgende superslutspil og mesterskab beviste, at han kan sin lektie.

– Jeg holder af måden, hans hold spiller ishockey på. Det passer til den måde, vi gerne spille. Vi har en hurtigtskøjtende gruppe af forwards og det uptempo-spil med højt pres over hele isen (som Bednar spiller), er spændende og det vil passe til vores hold, siger Avalanche-GM Joe Sakic i forbindelse med underskriften.

Bednar selv har ikke megen tid til at vænne sig til den nye organisation, omend han er fortrøstningsfuld omkring det kommende job.

– Det er måske ikke den idéelle situation, men jeg kommer til at bruge den nuværende trænerstab og resten af organisationen til at hjælpe mig. Jeg skal til Denver så hurtigt som overhovedet muligt og bruge alles ekspertise og erfaring, så jeg hurtigst muligt kan lære organisationen og spillerne at kende, siger Bednar til Colorados hjemmeside.

 

Den tidligere cheftræner Patrick Roy sagde op fra sit job i begyndelsen af august, og derfor har det altså været en hasteopgave for Avalanche at få en ny træner på plads.