Australien: Lassen matchvinder igen (m/video og interview)

Lasse Lassen er for alvor ved at spille sig i form til slutspillet om det australske mesterskab, Goodall Cup, der afvikles i slutningen af august.

I dag var herningenseren på spil i en tæt kamp mellem Melbourne Ice og Sydney Bears, hvor stillingen var 1-1, indtil der manglede 10 minutter. På det tidspunkt fik Lasse Lassen pucken inde foran mål, vendte rundt og scorede matchvindermålet til stor jubel for tilskuerne i den godt fyldte O’Brien Group Arena i Melbourne.

Sydney Bears, der er på sjettpladsen i tabellen, ydede overraskende god modstand i en kamp, hvor slutresultatet 4-1 i Melbourne-favør først blev beseglet i kampens sidste minutter. Her fik Lasse Lassen i øvrigt også sat en ekstra assist ind, så danskerens pointkonto nu er oppe på 19 mål og 28 point i denne sæsons Australian Ice Hockey League.

Lasse Lassen har spillet 15 kampe, og hans klub Melbourne Ice er stadig på en suveræn førsteplads i grundspillet, som formentlig ikke trues i seriens sidste fjerdedel.

Med sejren spillede Melbourne Ice sig også så langt foran femtepladsen, at holdet nu er sikker på at kvalificere sig til Final Four-turneringen på hjemmebane.

Se her Lasse Lassens mål via Twitter – dog på afstand:

Og her interview med danskeren efter kampen som skal hentes via Periscope-linket: