NHL: Assisterende kaptajn vil væk fra Columbus

Columbus Blue Jackets’ general manager Jarmo Kekäläinen har modtaget en forespørgsel om at blive tradet fra en af klubbens profiler.

Det er den 31-årige back Jack Johnson, der ønsker at komme væk fra klubben, som han har spillet for siden 2012. Det fortæller The Athletics reporter Aaron Portzline, som følger Columbus Blue Jackets tæt.

Jack Johnson er assisterende kaptajn i Columbus, men hans spillemæssige rolle på holdet har i denne sæson været mindre end tidligere. Den rutinerede amerikaner spiller i Columbus’ tredje backpar og har kun fået sat to mål og fem assists på tavlen i 46 kampe i denne sæson.

Johnsons kontrakt med Columbus udløber til sommer, hvor han står til at blive unrestricted free agent, men han ønsker sig altså væk fra klubben allerede inden trade-deadline 26. februar.

Tidligere blev Jack Johnson betragtet som et af de mest lovende backtalenter i verden. Han blev valgt som nummer tre overall af Carolina Hurricanes i NHL-draften i 2005 og indledte sin NHL-karriere som en vigtig brik på Los Angeles Kings’ hold.

Jack Johnson blev for seks år siden tradet til Blue Jackets i bytte for forwarden Jeff Carter.