Arbejdsindsats og stærkt defensiv fører til Odense-triumfer

Foto: Jan Korsgaard

Odense Bulldogs fortsatte sin forrygende stime i går eftermiddag i Gentofte Skøjtehal, hvor det blev til en relativt sikker 3-1-sejr over hjemmeholdet Stars.

Det var dog en stærkt spillende Odense-målmand, Tad Galansky, der blev “man of the match” i Gentofte, og tjekken har virkelig udviklet sig siden han kom til Fyn i fjor. Han ligner efterhånden noget af et fund for de fynske hunde, der virkelig har fået styr over defensiven i indeværende sæson.

Og 10 point i de seneste fire kampe har i den grad fået optimismen til at svinge ind på Møllemarksvej i Odense. Nu mangler blot tilskuerne, for de har svigtet noget i den første del af sæsonen.

– Der var lidt panik lige efter Gentoftes scoring, men efter 10 minutter fik vi styr på tingene igen, siger Odenses assisterende træner Mads True til Fyens Stiftstidende i dag.

– Der bliver fortsat leveret en god arbejdsindsats. Vi lader ikke mange mål gå ind – det er både Galansky og forsvarets fortjeneste – og så er det jo altid godt, at en målmager som Romano kommer ind i en stime, lyder det fra True.

Romano er med sine otte mål nu den mest scorende spiller i Metal Ligaen, og ganske pudsigt så har amerikaneren endnu ikke leveret en eneste assist i turneringen.