Antti Hölli skifter til SønderjyskE

SønderjyskEs danske ishockeymestre forstærker spillertruppen på transfervinduets sidste dag med forwarden Antti Hölli, som tiltræder med omgående virkning på en kontrakt, der løber til den 30. april 2016. SønderjyskE henter den finske forward i Herlev Eagles, hvor han hidtil har spillet 27 kampe og leveret 20 point.

I fjor leverede finnen 28 point i 34 kampe for forstadskøbenhavnerne, og han er tidligere dansk mester med Herning Blue Fox tilbage i sæsonen 2011/12.

– Jeg er meget glad for, at vi med Antti Hölli kan tilføje en solid tovejsforward til truppen. Han er en alsidig type, som tager meget ansvar i det defensive spil, og han har også haft succes på det offensive område i den danske liga.

– Jeg har været imponeret af hans vilje til at ofre sig for sit hold, når han f.eks. har blokeret skud med kroppen. Hans erfaringer med playoff, hvor han var en nøglespiller, da Herning blev danske mestre, bliver også værdifuldt for os, understreger Dan Ceman.

Antti Hölli var ikke med i dagens kamp i Vojens – naturligt nok – men kendes gennemgående som en af Metal Ligaens hurtige spillere, der i topform kan flænse et forsvar op. Man har dog ikke set så meget til Antti Höllis produktion på det seneste, men sønderjyderne håber naturligvis, at han hurtigt finder formen igen.