ANTHONY CAMARA AFSKEDIGET I ODENSE

Foto: Søren Kottal Nielsen

Den temperamentsfulde canadier Anthony Camara er fortid i Odense, bekræfter kilder tæt på klubben overfor Faceoff.dk.

Camara var ikke med i går i kampen mod Frederikshavn, og det der i første omgang blev klassificeret som influenza bunder altså i dybere problemer med canadieren, der blev afskediget i klubben lige efter nytår efter uheldig episode i forbindelse med den første træning i 2018.

Camara var på papiret en af de stærkeste spillere overhovedet i Metal Ligaen og viste også sin skarpe klasse i en del kampe for Odense, hvor han var en del af Bulldogs succesfulde førstekæde med Dale Mitchell og Søren Nielsen som de øvrige aktører.

Canadieren spillede 27 kampe for Bulldogs og leverede 37 point og står dermed ved sin afsked med Fyn for det bedste pointsnit i Metal Ligaen med 1,37 pr. kamp, hvis man trækker Lasse Jul Korsgaard (Aalborg) fra, der kun har spillet en enkelt kamp for nordjyderne.

Den dyre side af Camara var hans voldsomme temperament, der kostede ham 114 udvisningsminutter og dermed også en “førsteplads” i den kategori i Metal Ligaen. Han fik fem spilledages karantæne allerede i sin første kamp for Bulldogs, og har konstant haft et ulmende temperament under overfladen.

Det har altså nu kostet ham pladsen hos Bulldogs, men mon ikke canadierens fine cv hurtigt bringer ham videre til næste station i karrieren?