Andrei Chistyakov skifter til Hvidovre

Vojens Efterskole
Foto: Jan Korsgaard
Vojens Efterskole

Hvidovre Fighters og Andrei Chistyakov er blevet enige om en kontrakt for den kommende sæson, skriver forstadsklubben i en pressemeddelelse. 

Russiske Chistyakov kommer til Hvidovre fra Rødovre, hvor størstedelen af Metal Liga-karrieren er tilbragt, selvom det startede i Esbjerg, før en række russiske klubber fik glæde af den nu 31-årige forwards evner.

– Andrei Chistyakov bidrager med erfaring og har også et fint pointsnit fra sine sæsoner i den danske liga. Vi får en spiller, der er indstillet på at arbejde hårdt og vise, at han stadig har ene masse at give den danske liga og selvfølgelig Hvidovre Fighters. Vi er overbeviste om, at sulten kommer til at lyse ud af Andrei, når han træder på isen i Fighters-trøjen, fortæller Jesper Kristoffersen, kommunikationsansvarlig hos Hvidovre Fighters.

Forwarden er født i en af Ruslands største hockeybyer, Magnitogorsk, og er søn af en af historiens bedste udlændinge på dansk jord, Anatoli Chistyakov, der raserede pointstatistikkerne i de hockeyglade 90’ere. Sønnike Andrei Chistyakov har leveret 79 point i 212 kampe i Metal Ligaen, fordelt på 37 mål og 42 assister.