Andreas Silfverberg skifter fra Hvidovre til Amager

En af de markante profiler i sidste sæsons 1. division var Andreas Silfverberg, Hvidovres svenske måljæger. Han skifter i den kommende sæson til konkurrenterne fra Amager, der dermed synes at kunne præsentere et særdeles stærkt hold i næstbedste række.

Selv forklarer Amager skiftet således i en pressemeddelelse:

– Tidligere har vi allerede præsenteret Gentofte, Rødovre og Amagers topscorere fra sidste sæson i Divisionen, henholdsvis Emil Grandal, Frederik Skovby og Jimmi Oor. Nu kan vi også tilføje Hvidovres topscorer til holdkortet. Andreas Silfverberg er klar som sidste offensive kort til årets trup.

– Allerede i sidste sæsons agurketid kæmpede Hvidovre og Amager en lang sej kamp om Andreas’ signatur; en kamp Hvidovre i sidste ende vandt. Silfverberg viste med det samme sit værd, hvilket vi jo også havde forventet. I 32 kampe i grundspillet leverede han 55 point for 30 mål og 25 assist, hvilket rakte til en 4. plads på grundspillets topscorerliste, skarpt forfulgt af Frederik Skovby med 52 point og kun snært efter Jimmi Oor med 57 point.

– I denne sæson var Andreas ikke i tvivl om at han ønskede at spille for Amager, og vi er derfor glade for at kunne præsentere endnu en markant forstærkning til offensiven, skriver Amager.

Den nybagte far spiller med nummer 16 i den kommende sæson for Islanders