Andersen var Anaheims bedste i nyt nederlag

Frederik Andersen spillede en stor kamp i Anaheims mål, men ænderne måtte alligevel forlade isen i Dallas som tabere, hvor hjemmeholdet scorede sejrsmålet halvandet minut før tid.

Anaheim har haft store scoringsproblemer i denne sæson, men de syntes forsvundet som dug for solen i første periode af tirsdagens kamp. Ducks scorede hele tre gange i første periode og førte med 3-0 over Dallas Stars efter 20 minutters spil.

Gæsterne faldt dog sammen i anden periode, hvor Dallas kom igen og fik udlignet til 3-3. Værterne sad på spillet i det meste af kampen og i tredje periode dominerede Stars fuldstændig. Dallas vandt skudstatistikken for de sidste 20 minutter med hele 17-2 og kun storspil fra Frederik Andersen forhindrede dem i at tage føringen.

Andersen måtte dog give fortabt halvandet minut før tid, hvor Antoine Roussel scorede sejrsmålet for Dallas. Den danske Anaheim-målmand lavede 30 redninger i kampen, og selvom han måtte tage til takke med en redningsprocent på 88,2, blev Andersen kåret til kampens third star som gæsternes bedste mand på isen.

På Twitter er en række Anaheim-fans ude med riven efter holdets præstation. Her får Frederik Andersen til gengæld masser af ros, fordi han i flere fans’ øjne er den eneste af ændernes spillere, der kan være sin præstation bekendt.

Anaheim har kun vundet en af holdets første ni kampe i denne sæson og ligger på sidstepladsen i Western Conference.

Se højdepunkter fra opgøret mellem Stars og Ducks her: