Video: Andersen tilbage i Anaheim-målet med storkamp

For første gang siden 30. marts var Frederik Andersen på plads i målet hos Anaheim Ducks. Og den danske topmålmand leverede et comeback med manér. Han har i de seneste uger været ude med en hjernerystelse, men det var ikke til at se, for Andersen reddede 24 Washington-forsøg, da Anaheim vandt 2-0 over Capitals og dermed sikrede sig titlen som vinder af Pacific Division.

Dermed leverede Anaheim og Andersen kulminationen på en helt fabelagtig del to af sæsonen, for ved juletid lå Ducks sidst i Pacific Division, og var blot et enkelt point foran Columbus, der på det tidspunkt var det dårligste hold i hele NHL.

Anaheim var inden sæsonen en af favoritterne til at vinde Stanley Cup, og mon ikke Andersen og co. igen indtager den rolle før første runde-serien mod Nashville Predators, som begynder fredag?

Tilbage til nattens kamp. John Gibson var sendt hjem i forvejen med en “lower-body injury”, og det gav Frederik Andersen chancen for at spille sig ind i billedet til en plads som startende målmand i de kommende playoffs. Danskeren gjorde det fremragende, bundsolidt og blev kåret til 2nd Star i kampen.

Han kunne se Corey Perry og Nick Ritchie score to mål inden for to minutter i anden periode, og her en række flotte redninger fra Andersens comebackkamp: