Andersen spillede godt i nederlag

Frederik Andersen fik en fin start på sæsonen, selvom Anaheim Ducks måtte skøjte fra holdets første kamp uden point. Ænderne tabte 2-0 til San Jose Sharks, som har fået en flot sæsonstart.

San Jose skød på mål hele 44 gange i kampen, og Andersen formåede at redde 42 af skudene. Han kunne altså ikke lastes for Ducks’ nederlag, og efter opgøret blev den store danske målmand da også kåret til kampens third star.

– Vi er nødt til at fortsætte med at kæmpe. Alt jeg ville, var at give holdet en chance for at vinde. Vi er nok nødt til at skyde mere. Vi smed pucken væk for mange gange, sagde Frederik Andersen efter kampen til NHL.com.

Patrick Marleau scorede begge Sharks’ mål. Det første blev sat ind i det sidste minut af anden periode, mens Marleau lukkede kampen små fem minutter før tid. Den 36-årige canadier blev kåret til kampens spiller, mens San Joses nye målmand Martin Jones blev kampens second star.

San Jose har med sejren over Anaheim fået en fremragende sæsonstart, for hajerne slog deres anden californiske rival, Los Angeles Kings, med hele 5-1 i sæsonens første kamp.