Andersen glad for konkurrence i målet

Frederik Andersen går ind til den nye NHL-sæson som Anaheim Ducks’ førstemålmand, men den store dansker har flere konkurrenter i målet. Det passer ham dog fint.

Denne sommer skrev Ducks kontrakt med russiske Anton Khudobin, som kommer til klubben efter to sæsoner i Carolina Hurricanes. Dermed indleder Anaheim training campen med en målmandstrio bestående af Khudobin, Andersen og John Gibson. Frederik Andersen har det fint med, at Khudobin er kommet til Californien.

– Jeg ved ikke, hvad tankerne bag det har været, men det kommer ikke til at ændre på mit spil. Jeg har altid haft nogen at konkurrere med, og jeg tror, at det får det bedste frem i mig, siger Frederik Andersen til The Hockey News.

Du kan læse hele The Hockey News’ artikel om Frederik Andersen, og høre om hans kærlighedsforhold til Lego, her.