Anders Poulsen overvejer situationen for den kommende sæson

Foto: Jan Korsgaard

Anders Poulsen er en tough fighter og kompromisløs i sin spillestil og derfor sker det også, at han render ind i skader. Det har præget hans seneste sæsoner – også den sidste, hvor han var skadet i store dele af sæsonen.

Derfor overvejer han sin situation frem mod den kommende sæson. Det skriver Herning Folkeblad.

– Jeg har brug for at tænke situationen godt igennem og finde ud af, hvad det er, jeg vil. De seneste tre sæsoner har været skade på skade for mig. Det har været voldsomt frustrerende, og det er selvfølgelig også derfor, at jeg gør mig mine tanker om, hvordan jeg kan få det til at hænge sammen, siger Anders Poulsen til avisen. 

Poulsen er i gang med at skabe en civil karriere – og understreger, at han håber at kunne fortsætte ishockeykarrieren. 

Den hårdtarbejdende spiller er ifølge artiklen i god dialog med Herning Blue Fox-sportschef Martin Struzinski.

– Anders har en spillestil, der giver brudskader en gang i mellem. Han er meget på isen i undertalsspillet og er den spiller, der blokerer flest skud pr. kamp. Han spiller med stort hjerte, og der er ingen tvivl om, at vi er interesserede i at beholde ham, siger Struzinski til Herning Folkeblad.