Anders Krogsgaard forlænger med to sæsoner i Esbjerg

Foto: Jan Korsgaard

Esbjerg Energy har landet et af klubbens store talenter for de kommende to sæsoner. Anders Krogsgaard spiller for vestjyderne, når det går løs efter sommerferien – i første omgang med kampene i Champions Hockey League. Det skriver klubben i en pressemeddelelse her til morgen.

– Jeg er superglad for, at det er lykkedes at finde en løsning som gør, at jeg kan fortsætte i Esbjerg i de kommende to sæsoner. Ikke mindst fordi klubben har valgt at forlænge med en lang række af de andre unge spillere, som alle er meget ambitiøse, siger Anders Krogsgaard.

– Jeg forventer, at vi igen skal præge toppen af dansk ishockey. Ikke nødvendigvis i form af endnu et dansk mesterskab allerede til næste år, selv om ”vi vil gå efter det”. Men vi er alle blevet et år ældre, har fået endnu et års rutine og er langt fra mætte, tilføjer han.

Vestjyderne er stolte over at kunne forlænge med Krogsgaard, der debuterede som 16-årig i ligaregi og også har været fast inventar på de danske ungdomslandshold. Der har utvivlsomt været tilbud fra udlandet at konkurrere med.

– Vi ønsker den vinderkultur videreført, som er skabt gennem de seneste tre sæsoner. Vi er bevidste om, at de største talenter vil søge videre til større ligaer og derfor er det vigtigt at specielt vore egne talenter viderefører kulturen i truppen, siger Esbjerg Energy-bestyrelsesmedlem Søren Mathiasen

– Anders er gået foran på klub- og ungdomslandshold og derfor forventer vi, at han i de kommende år vil være et eksempel til efterfølgelse for de nye og unge spillere som truppen løbende vil integrere i vores førsteholdstrup, tilføjer han.

I fjor spillede Anders Krogsgaard 58 kampe for Esbjerg Energy med 21 point til følge og havde en nøglerolle i den vestjyske defensiv helt frem til Energys pokalløft i Herning i april.