Anden Gentofte-sejr på stribe

Foto: Jan Korsgaard

Gentofte Stars-Rødovre Mighty Bulls 3-1 (1-0,1-1,1-0) Gentofte Stars er tilbage på playoff-pladserne. For anden kamp i træk lykkedes det for Karsten Arvidsens mandskab at vinde en kamp, og denne gang gik det ud over Rødovre, som Stars traditionelt ellers har store problemer med. Men i aften lykkedes det altså for Gentofte, der nu er en enkelt pind foran nordjyderne.

Det var Luis Blak-Olsen, der åbnede scoringen for hjemmeholdet efter 16 minutter, den perfekte start for hjemmeholdet, der dermed kunne koncentrere sig om det hurtige omstillingsspil, som holdet mestrer så fint. Gæsterne udlignede dog efter 33 minutter, da Jannik Karvinen scorede på assister fra Asperup og Astrup.

Der gik dog blot fire minutter, inden Cody Kunyk skød sig sig selv ind som matchvinder, da han scorede til 2-1. Der var spillet 37 minutter. Han var assisteret af Francis Verreault-Paul. Vigtig føring for Gentofte, der ligesom tirsdag mod Odense kunne gå ind til tredje periode med håb om sejr.

Rødovre havde den nye finske back Jere Pulli med, der dannede backpar i tredjekæden med Marco Illemann, Finnen var på banen i undertal, da Gentofte afgjorde kampen i powerplay 11 minutter før tid.

Det var “de skrappe drenge” Jekimovs – målscorer – og Kunyk, Kärminiemi – assister – der stod for scoringen, der altså sikrede Gentofte den anden sejr på stribe. En smag som hjemmeholdet knapt har kendt siden begyndelsen af sæsonen. Nu kan de endda igen lugte slutspillet.

FACEOFF-online.dk kunne desværre ikke være i Gentofte Skøjtehal i aften. Reportagen foreløbig baseret på kamprapporten.