Amager tog flot afsked med gammel kæmpe

Amager Eliteishockey og amagerkansk ishockey tog i forbindelse med kampen mod Rødovre i 1. division i aftes afsked med en af de store skikkelser i Amager-hockeyen, der desværre gik bort for nylig.

Per Skarin er en af de markante skikkelser i amagerkansk ishockeyhistorie.

Da FACEOFF-online.dk i sidste sæson talte med John Hansen, der stort set i hele sit liv har været aktiv i Amager-ishokceyen, betegnede han Per Skarin som den mest talentfulde spiller, der nogensinde er kommet ud fra Tårnby/Amager/Kastrup.

Skarin var en af de spillere, der i begyndelsen af 70’erne blev hentet til Brøndby IC, da Brøndby-klubben satsede hårdt på oprykning til den daværende 1. division og snuppede en stor del spillere fra Tårnby, der på det tidspunkt netop havde haft sin eneste sæson i landets bedste række.

Amagers Facebookside skriver følgende:

“Inden kampen blev sat i gang måtte Amager sige farvel til en ”gammel kæmper” Per Skarin, som desværre alt for tidligt gik bort kort før Nytår. Dette blev foran Per’s familien og venner markeret med 1.minuts stilhed af de knapt 400 fremmødte; RIP ”Skarin”. Det var en flot gestus, som familien satte stor pris på.”

Amager vandt kampen 6-1, og dermed kunne Per Skarin knapt få en flottere afsked med amagerkansk ishockey.