Amager Islanders vil underholde øen

Amager Islanders har næsten deres fulde trup klar til sæsonstart i 1. division. Klubben mangler en back, hvor der lige nu er tre i kikkerten. Ifølge manager Philip Larsen er det alle tre navne, der kan æde mange minutter på backlinjen.

Islanders glæder sig til at få rigtigt gang i sæsonen, der hidtil har budt på træninger i Sverige grundet manglende is på i Hangaren, klubbens hjemmebane.

– Vi vil vise seværdig, teknisk ishockey med fart i skøjterne. Til det, har vi en masse rutinerede spillere, der trapper lidt ned fra eliteniveauet og gerne vil have mere spilletid – som f.eks. Carl Gustav Schultz, siger manageren.

Men det er ikke kun på isen, at Amager Islanders vil underholde tilskuerne. Uden for banen skal der foregå events i forbindelse med hjemmekampene, og det skal være en oplevelse at gå til ishockey i Hangaren på Amager.

– Der er en finpudsning af de kommende events i gang. Vi har ønsket at få hjemmekampe om fredagen, så vi kan gøre lidt mere ud af det i forhold til underholdning for tilskuerne. Vi vil samle Amager om det her hold, selvom Copenhagen Lions nu tror, de hører til herude,” siger Philip Larsen med et smil.

I ledelsesgangene hos Amager er man også godt i gang med det nye projekt, hvor alle interesserede kan købe medejerskab i Amager Islanders for 1000 kr., der blandt andet kaster et sæsonkort af sig, erhvervsklub-fordele og ret til at ytre sin mening til generalforsamlinger.

– Vi vil skabe en klub med indflydelse fra folket. På sigt skal klubben gerne vokse, og det er ingen hemmelighed, at vi gerne vil i Metalligaen,” siger manager Philip Larsen.

Lørdag den 10. september møder Amager Islanders – Rungsted Seier Capital i Metal Cup-pokalturneringen. Philip Larsen og co. arbejder i øjeblikket på at få en kunstner ud at spille musik i forbindelse med kampen og bebuder samtidigt mere nyt i forhold til udviklingen af Amager Islanders.