Allsvenskan: Topscorer Meyer og Södertälje misser slutspillet

Foto © Jan Korsgaard

Nicolai Meyer har haft en fantastisk sæson i Allsvenskan, hvor han slutter som suveræn topscorer, men hans klub misser slutspillet om oprykning til SHL.

Det er en realitet, efter at Södertälje, som også har George Sørensen i truppen, fredag aften tabte med 4-3 på udebane mod BIK Karlskoga. Samtidig vandt Västervik IK på hjemmebane med 2-0 over Vita Hästen, hvilket betyder, at de slutter på ottendepladsen i tabellen med tre point ned til Södertälje.

Klubsæsonen er dermed forbi for Nicolai Meyer og George Sørensen, og for førstnævnte har det været en helt forrygende en af slagsen. Meyer noterede sig for 29 mål og 62 point, hvilket sikrede ham topscorertitlen i Allsvenskan foran holdkammeraten Sebastian Dyk, som lavede 55 point.

AIK med Mathias From på holdet sluttede på førstepladsen i Allsvenskan og har nu gode chancer for at rykke op i SHL. Lucas Andersen og Karlskrona er med i slutspillet i Allsvenskan, hvor de skal forsøge at spille sig frem til de afgørende kampe om oprykning til den bedste svenske række.

Selvom Södertälje ikke rykker op i denne omgang, så bliver Nicolai Meyer måske at finde i SHL i næste sæson. Han blev for få dage siden sat i forbindelse med Malmö Redhawks.