Allsvenskan: SØRENSEN STORSPILLER i Södertälje

Foto: Jan Korsgaard

Mens Sebastian Feuk gjorde det fremragende for landsholdet i kampen mod Østrig lørdag aften, leverede en af hans konkurrenter til VM-pladserne, George Sørensen, stort set på samme tidspunkt en brandkamp i Stockholm, hvor hans Södertälje-mandskab på besøg hos AIK.

Der var 5000 tilskuere på “Hovet”, deraf en god del tilrejsende fans fra Södertälje. Dem, der var rejst med, kunne glæde sig over, at George Sørensen tog hele 45 skud og holdt nullet i Södertäljes 2-0-sejr. Herlig aften for danskeren, der i denne sæson er avanceret til en af de bedste og samtidig en af de mest benyttede målmænd i Allsvenskan.

George Sørensens storspil har samtidig været med til at bære Södertälje opad i tabellen. Efter en forfærdelig sæsonstart med fem nederlag i træk, banker klubben nu på til ottendepladsen i Allsvenskan, der til foråret giver adgang til den første del af kvalifikationen til SHL.

Men der er lang vej endnu. Lige nu glæder Sørensen sig blot over fremgangen, opbakningen og det faktum, at med 93,01 i redningsprocent er den tredjebedste målmand i den kategori i Allsvenskan.