Allsvenskan: Poulsen og Lauridsen sejrherrer

To danskeropgør i Allsvenskan i løbet af lørdagen med sejre til Anders Poulsen og Markus Lauridsen.

IK Oskarshamn trak flotte 3008 tilskuere til kampen mod de altid attraktive gæster fra Leksand. Anders Poulsens klub snuppede alle tre point i en 2-1-sejr, der blev sikret langt henne i kampen. Tiden var 57:44, da Victor Löfstedt satte det afgørende mål for hjemmeholdet, der havde Anders Poulsen på isen i et kvarters tid.

Absolut værd at bemærke var det, at Matias Lassen med sine 28 skifte og 23:15 minutter på isen var Leksand-spilleren med mest istid. Han må efterhånden være en mand, som landstræner Janne Karlsson sender et godt øje til.

Sejr til Markus Lauridsen og AIK Stockholm, der fortsætter det gode flow i toppen af rækken. Hovedstadsholdet vandt 3-0 hos Christoffer Kjærgaard og Sundsvall. Markus Lauridsen assist på 1-0-målet, der blev scoret i overtal. 18 minutters istid – godt og vel – til Lauridsen, små 16 minutter til Christoffer Kjærgaard på den anden side af rød linje.

Björklöven var forbi IK Pantern og Malmö og Felix Scheel og holdkammeraterne fra Umeå måtte sande, at det bare er svært at spille mod “kvartersklubben” fra den skånske hovedstad.

Foran 571 tilskuere vandt Pantern 3-1, og det hjalp nok så meget, at Scheel bidrog med en enkelt assist og var en af de Björklöven spillere med mest istid (19:47 minutter).