Allsvenskan: Meyer strøget til tops hos Troja-Ljungby

Foto © Jan Korsgaard

Nicolai Meyer kæmper stenhårdt for at komme med i Danmarks VM-trup, når det går løs i Herning og København i den kommende sæson. Meyer var med i den danske VM-trup efter en god sæsonafslutning i Tingsryd, inden han før denne sæson skiftede til Troja-Ljungby.

Her har forwarden med det gode slagskud fra Frederikshavn efter en lidt træg start for alvor fundet sig til rette, og Nicolai Meyer har stille og roligt skudt sig ind som den farligste angriber i Troja-Ljungby og dermed bevist, at han i høj grad har klassen til at spille med i den stærke Allsvenskan.

Meyer har med sine 21 point, 12 mål og 9 assister, skudt sig ind som både topscorer på mål og point i Allsvenskan-klubben, men deler dog den værdighed med holdkammeraten Tor Immo.

Nicolai Meyer og Troja-Ljungby ligger nummer 12 i Allsvenskan og kæmper for at undgå kvalserien til Division I senere på sæsonen. Omvendt kan Troja-mandskabet også med en god stime spille sig opad i tabellen og ramme den top otte-placering, der giver mulighed for at spille videre “opad” i kvalifikationen til SHL.