Allsvenskan: Meyer storspillede i nedrykningskamp

Foto: Jan Korsgaard

Nicolai Meyer var den helt store spiller for Troja-Ljungby, da klubben kom på tavlen i kampen for at undgå nedrykning fra Allsvenskan. Det skete med en storsejr over Piteå.

Troja-Ljungby, som havde Nicolai Meyer i andenkæden og Jonas Røndbjerg i tredjekæden, vandt opgøret med 7-2 efter en fantastisk opvisning fra Meyer i anden periode. Her scorede frederikshavneren to mål og lagde op til to andre, da Troja-Ljungby gik fra 1-0 til 6-0. I periodens sidste minut kom gæsterne på tavlen.

Nicolai Meyer scorede til 2-0 i begyndelsen af midterperioden, og han stod for den sidste pasning ved de to efterfølgende Troja-Ljungby-scoringer. Med fire minutter tilbage af perioden øgede den 24-årige dansker til 5-0, og så var kampen reelt afgjort.

Jonas Røndbjerg blev ikke noteret for point i kampen, hvor Troja-Ljungby i sikker stil skøjtede sejren hjem i de sidste 20 minutter. Klubben har dermed tre point på kontoen efter to kampe i nedrykningsspillet, hvor seks hold er med i puljen. De to bedste spiller i Allsvenskan i næste sæson.