Allsvenskan: Meyer får to år i Södertälje

Foto: Jan Korsgaard

Nicolai Meyer har fundet ny klub og som allerede rygtet de foregående dage, var det Södertälje, der havde godt fat i frederikshavneren, der i fjor fik et gennembrud hos Troja-Ljungby.

Trods Meyers mange point kunne Troja-Ljungby ikke bevare pladsen i Allsvenskan, men det gør Meyer til gengæld med en toårig-kontrakt hos George Sørensens klub, dermed bliver en danskerklub for alvor.

Södertälje skriver på sin hjemmeside, at klubben har fået fat i en “mønsterbryder”: 

– Det er han både som målskytte og oplægger. Det har han vist både i Danmark, men også i sine to år i Hockeyallsvenskan. Han vil videreudvikle sig, og det kan han gøre her i klubben, siger træner Ulf Lundberg.

Selv siger Meyer om skiftet: 

– Södertälje er en god forening, som vil fremad og det vil jeg også. Jeg vil tage næste skridt. Jeg er stærk offensivt og i powerplay, men gør selvfølgelig arbejdet hjemad. Mine styrker ligger dog i offensiven, siger Nicolai Meyer. 

Han var med i den danske trup næsten hele vejen ved VM som “skjult reserve” og var tæt på at få chancen for at spille i Boxen, der dog røg med ankomsten af Jannik Hansen og Mikkel Bødker fra San Jose.