Allsvenskan: MAGELØSE MEYER med tre mål og to assister i 5-2-sejr

Foto: Jan Korsgaard

Nicolai Meyer er i gang med sit livs sæson.

I aften slog topscoreren i Allsvenskan til igen – mere end det endda. Södertälje-angriberen var bagom samtlige mål, da hans klub i aften vandt 5-2 over gæsterne fra Västerås.

Nicolai Meyer var assist til Sebastian Dyks 1-0-mål og scorede selv til både 2-1, 3-2 og 4-3.

Til sidst fik han en assist på Sebastian Höglunds 5-2-scoring, der faldt i tomt bur i slutfasen af kampen. Dermed er Nicolai Meyer oppe 55 point i form af 28 mål og 27 assister, og han har syv points forspring ned til Sebastian Dyk, holdkammeraten på andenpladsen.

Hockeyallsvenskan.se oplyser, at Meyer har lavet point i de seneste fire kampe og noteret sig for point i 17 af de seneste 18 kampe i Sveriges næstbedste række, hvor han med sikkerhed ikke spiller i den kommende sæson.

Hockeysverige.se bemærker yderligere, at Meyer har lavet flere mål end topscoreren fra sidste sæson, Tor Immo, og at han går mod den bedste notering siden John Henrion scorede 33 mål for Asplöven for fem sæsoner siden.

Flot, flot sæson af Meyer, der sammen med Södertälje forsøger at holde ottendepladsen, der giver adgang til playoff-spillet, der siden kan give adgang til mere kvalifikation frem mod en SHL-plads.