Alexander Collberg hårdt ramt efter Green-tackling – karrieren kan være forbi

Foto: Jan Korsgaard

Aalborgs Alexander Collberg blev som bekendt ramt af Morten Greens tackling i Metal Cup-finalen søndag aften i begyndelsen af anden periode i Saxo Bank Arena.

Tidligere på dagen blev Morten Green frikendt af DIU’s disciplinærudvalg, der også havde haft sagen ude til fortolkning internationalt – LÆS HER – men til gengæld går det knap så godt for Alexander Collberg, der skøjtede fra episoden svært groggy.

Det fortæller sporten.tv2.dk her i eftermiddag.

– Alexander Collberg har ikke bare fået en hjernerystelse, men har fået det, som hedder en svær hjernerystelse. Og det betyder, at hans ishockeykarriere højst sandsynligt er færdig, siger Aalborg-direktør Thomas Bjuring, der i Pirates-regi har anket kendelsen fra DIU’s disciplinærudvalg.

– Han har lagt i mørkerum og kan ingenting. Jeg var været i dialog med de læger, som har været tæt på ham. Og de påstår, at det er fysisk umuligt, at han ikke bliver ramt i hovedet, tilføjer Bjuring, der sammen med lægerne mener at have fysisk og billedmæssigt bevismateriale for, at Collberg blev ramt i hovedet.