AHL: True og Blichfeld færdige i slutspillet

Foto: Jan Korsgaard

Alexander True og Joachim Blichfeld måtte sammen med resten af San Jose Barracuda-truppen se sig slået ud af AHL-slutspillet i første runde.

Barracuda var oppe imod Tucson Roadrunners i en bedst af fem-serie, som sluttede natten til lørdag, hvor Tucson på hjemmebane vandt den fjerde kamp i serien med 3-0 og dermed spillede sig videre med 3-1 i kampe.

Både True og Blichfeld var i aktion i det, der endte med at blive San Joses sidste kamp i sæsonen, og de to danskere var ganske aktive. Blichfeld noterede sig for to skud, mens True skød på mål hele fire gange.

De fik dog ikke sendt pucken i nettet og kunne derfor ikke hjælpe Barracuda med at fremtvinge en afgørende kamp fem i serien.

San Jose Sharks har endnu ikke meldt ud, hvilke spillere de agter at gøre til “Black Aces” – altså reserver for NHL-holdet, som fortsat er med i slutspillet – men Alexander True kan formentlig komme i spil til den danske VM-trup. Danmarks Ishockey Union har tidligere meldt ud, at Joachim Blichfeld ikke er inde i VM-billedet i år.