AHL: TO UNDERTALSMÅL af Patrick Russell

Foto: Jan Korsgaard

Senest var det Alexander True, der med tre point viste VM-form i AHL-regi, og i nat dansk tid var det så Patrick Russells tur til at levere varen i den næstbedste nordamerikanske række. 

Danskeren scorede hele to mål i undertal, da Bakersfield Condors i nat vendte 0-2 til en 4-3-sejr hos Manitoba Moose. Patrick Russells første mål med en mand mindre kom i kampens 29. minut og var reduceringen til 1-2, mens det andet mål i undertal var mere end vigtigt.

Russell scorede nemlig kampens afgørende 4-3-mål i sidste minut og ligner – det gjorde han såmænd også inden i nat – en mand, der får chancen i landsholdstruppen frem mod VM på hjemmebane i Herning og København i den kommende måned.

Grundspillet i AHL slutter inden længe, og Bakersfield er længe slået ud, så der er frit slag for Patrick Russell i forhold til at rykke over Atlanten og ind i træningslejren.

Hans to mål i nat gav ham også føringen i kampen om at blive “AHL’s danske pointkonge”, da han i nat passerede 27 point. Alexander True forfølger med 25 point, mens Mathias Bau står med 22 point.