AHL: TO TRUE-MÅL skød San Jose Barracuda i slutspil

Foto: Jan Korsgaard

Forleden fik Alexander True grønt lys til at spille for det danske landshold, men spørgsmålet er, om den lange center ikke kommer til at blive i San Jose et stykke tid endnu.

Ganske mirakuløst kvalificerede hans klub, San Jose Barracuda, sig nemlig til slutspillet i nat, og det var altså Alexander True, der sørgede for, at det skete. Ved stillingen 0-0 slog han til to gange inden for fire minutter. 

True scorede dermed sit 14. og 15. sæsonmål og sendte dermed San Jose videre i AHL på en fjerdeplads i Pacific Division. 

Slutspillet blev nemlig sikret efter en helt vild slutspurt, der kulminerede med nattens 2-1-sejr over Stockton, samtidig med, at San Diego tabte hos Tucson, som netop bliver San Jose Barracudas første modstander i slutspillet. 

For 11 dage siden var Barracuda og Alexander True 10 point væk fra slutspillet, men frem mod nattens kamp har holdet passeret hele fire mandskaber i tabellen, og er altså nu endt i slutspillet. En helt vild udvikling, som True altså i den grad var med til at vinde.