AHL: To Russell-assister, men nederlag i 4. overtidsperiode

Foto: Jan Korsgaard

Det var på mange måder en stor aften for Patrick Russell, da Bakersfield Condors tog fat på Pacific Division-finalen mod San Diego Gulls i nat.

Russell var som så ofte før blandt de dominerende spillere hos Condors og leverede assist i undertal på kampens første mål, som Brad Malone scorede midt i kampen for Bakersfield.

Det blev en yderst tæt affære, hvor Russell såmænd også var manden bag 2-1-målet i tredje periode, som blev udlignet kort efter af San Diego.

Det blev 2-2 efter 60 minutter og derefter begyndte en regulær maraton af en overtid. Den sluttede først fire minutter inde i 7. periode! da Gulls satte 3-2-målet ved Maxime Comtois, der i denne sæson har spillet både i NHL, AHL, QJMHL og såmænd også været kaptajn på Canadas U20-landshold. 

Da uret passerede midnat, skrev Bakersfield på sin Twitter-konto, at “vi ses senere i dag”, for de to hold mødes altså igen i aften californisk og sent på natten dansk tid.

Med 64:20 minutters overtid gik kampen ud som den femtelængste overtid nogensinde i AHL-historien, og det varer altså ikke længe, før Russell og co. igen skal i overtid.