AHL: RUSSELL SKØD BAKERSFIELD VIDERE med OT-mål

Patrick Russell plejer at være en solid arbejdskraft – og lidt mere til – på det danske landshold til VM, men lige nu har Russell et arbejde at passe i Bakersfield, Californien.

Han er nemlig i gang med en historisk sæson for Condors, der for første gang nogensinde kom i slutspillet i AHL i denne sæson. Og nu er Condors for første gang nogensinde videre til anden runde, hvor Alexander True og San Jose Barracudas overmænd, San Diego Gulls, venter.

Og hvem var matchafgørende i nat? Det var såmænd Patrick Russell, der med et undertalsmål sørgede for at bringe Bakersfield foran, da kampen stod på vippen.

Colorado Eagles førte 2-1, da Bakersfield tog fat i anden periode. 

Først udlignede Evan Bouchard og halvvejs i kampen var Bakersfield i undertal, da Brad Malone kom af sted og fandt Patrick Russell inde foran mål. Danskeren nærmest smadrede pucken i kassen til 3-2 og siden så Bakersfield-holdet sig ikke tilbage og vandt 5-2 og dermed 3-1 i serien.

Med Edmonton Oilers ude af NHL for længst – Oilers napper ingen folk fra Bakersfield – har Condors et hold, der virkelig kan gå langt i dette års AHL-slutspil. Nu gælder det divisionsfinale og retten om at ende blandt de fire bedste hold i AHL.