AHL: Mikkel Aagaard fritstillet og fri på markedet

Foto: Jan Korsgaard

Mikkel Aagaard, der i de seneste to sæsoner har befundet sig i AHL og ECHL, er blevet fritstillet fra sin kontrakt i Springfield Thunderbirds. Det betyder, at han nu er fri på markedet – og spekulationerne omkring den hårdtarbejdende frederikshavners ishockeyfremtid kan nu begynde, inden det formentlig inden for få dage lanceres, hvor han skal spille i resten af sæsonen.

Fortsætter Mikkel Aagaard med at give den et skud i Nordamerika, eller vælger han at gå efter en chance i Europa – og måske endda Danmark? En europæisk kontrakt vil i den grad give ham større chance for at komme med i den attraktive VM-trup til Herning og København 2018.

Spændende, hvad der sker med Aagaard, der i denne sæson har spillet for Springfield Thunderbirds, som har haft en svær start i AHL – men er ved at komme efter det – og Manchester Monarchs i ECHL, hvor han blandt andre har spillet sammen med den tidligere Esbjerg-profil Jordan Smotherman.

Aagaard vil utvivlsomt sagtens kunne gøre sig i en af de større europæiske ligaer, mens han i topform den danske Metal Liga vil være en meget, meget stor forstærkning frem mod slutspillet.