AHL: Festen er forbi for Russell og Bakersfield

Foto: Jan Korsgaard

En blændende sæson – og måske en “once in a lifetime”-chance for mange af Bakersfield-spillere – tog sin afslutning tidlig morgen dansk tid, hvor Condors var på besøg i San Diego for tredje gang i slutspillet.

San Diego Gulls førte 3-2 i serien og lod ikke chancen for avancement gå fra sig. Hjemmeholdet tog en stensikker 6-2-sejr, som blev kørt hjem fra start i en kamp, der ikke levnede Bakersfield chancer. 

Dermed er en fantastisk sæson forbi for Bakersfied, der vandt divisionen i den regulære sæson, men altså lige nøjagtig ikke kunne følge op i playoffs.

Patrick Russell kan se tilbage på et stort, stort personligt år, hvor han fik produceret solidt og var en af nøglespillerne hos Condors. Oven i købet fik han debut for Edmonton i NHL.

Spørgsmålet er nu om den altid landsholdsklare Russell kan nå at forstærke Danmark. Der er langt fra Californien til Slovakiet, og mon ikke der lige skal et par samtaler i gang over Atlanten, hvor det diskuteres, om det giver mening at flyve den bomstærke forward ind? Vi får se de kommende dage.