AHL: Bjorkstrand nettede, Lake Erie oppe 2-0 i serien

Oliver Bjorkstrand fortsætter sit raid ind i AHL-slutspillet, og hans Lake Erie Monsters er nu blot en enkelt sejr fra at avancere fra første runde i bedst af fem-serien mod Rockford Ice Hogs.

Monsters vandt 5-2 i den første kamp, og i går blev den sejr så fulgt op af en endnu mere overbevisende 5-1-triumf hos Rockford, der slet ikke er kommet ind i serien endnu.

Danskeren stod for to assister i gårsdagens kamp, men i aftes leverede han altså Lake Eries 2-1-scoring, og blev dermed en matchafgørende faktor.

Det var Bjorkstrands første scoring i et AHL-slutspil nogensinde, men den blev dog overstrålet af Josh Anderson, der brillerede med et hattrick. Stor match for Monsters, der nu tager serien hjem til Cleveland, hvor der er tre forsøg til at lukke og slukke for Rockford.

<blockquote class=”twitter-tweet” data-lang=”da”><p lang=”en” dir=”ltr”>🚨🚨 Oliver Bjorkstrand on the deflection! 2-1 <a href=”https://twitter.com/hashtag/Monsters?src=hash”>#Monsters</a> for their first lead of the game! <a href=”https://t.co/CBBlrVzbK1″>pic.twitter.com/CBBlrVzbK1</a></p>&mdash; Lake Erie Monsters (@monstershockey) <a href=”https://twitter.com/monstershockey/status/723318124351647746″>22. april 2016</a></blockquote>
<script async src=”//platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>