AHL: Bau er skadet – håber snart at være tilbage

Foto: Jan Korsgaard

Mathias Bau Hansen har ikke spillet de seneste kampe for Hershey Bears i AHL, og det har Faceoff.dk fejlagtigt fortolket som om, at den lange angriber har været sat af holdet. 

Det er ikke korrekt, for Mathias Bau Hansen er for øjeblikket ude med en skade, skriver flere opmærksomme læsere til os. Det har Hershey Bears meddelt på sine sociale medier, ligesom det også fremgår af et interview på Mathias Bau Hansens fanside på Facebook. 

Her fortæller spilleren selv, at han trives i Hershey, men altså døjer med skadesproblemer. Han har ikke spillet siden 19. februar. 

– Jeg er rigtig glad for at spille for Hershey, vi har rigtig mange tilskuere til vores kampe, og man kan mærke at hockey er en stor ting her i området og folk går meget op i det, siger han. 

– Jeg håber snart at være tilbage, men vi er også forsigtige med ikke at gå for tidligt igang så der kommer et tilbagefald, tilføjer Mathias Bau Hansen. 

Den stærke angriber har foreløbig leveret 9 mål og 9 assister i 48 kampe for Hershey Bears, og han er stensikkert i betragtning til VM-holdet, hvis han bliver frisk i løbet af den kommende måneds tid.

Hershey Bears ser nemlig ud til at misse slutspillet, og det vil efter al sandsynlighed betyde, at Mathias Bau Hansen vil blive frigivet og få muligheden for at spille sig ind på holdet i Herning og København.

Han har allerede tre VM-turneringer på bogen for Danmark.