Ærgerlig Binderup blev ikke enig med Esbjerg, Kasper Jensen også videre

Michael Binderup fejrede sit livs ishockeytriumf, da han i foråret tog guldmedaljerne med Esbjerg Energy. Men i den kommende sæson hedder det enten 1. division i Esbjerg IK eller et klubskifte for den solide Binderup, der i fjor var fast mand på guldholdet i hele sæsonen.

Han og Esbjerg Energy har ganske enkelt ikke kunnet nå hinanden i forhandlingerne om en ny sæson, og det ærgrer Michael Binderup. JydskeVestkysten skriver historien.

– Jeg vil rigtig gerne fortsætte på højeste niveau, og Esbjerg er bare min klub. Jeg var også med dengang, hvor det måske ikke var helt så sjovt. Og derfor gør det her også rigtig ondt, siger Binderup til avisen.

– Vi er ikke nået til enighed, og det er jo fair nok. Jeg bebrejder ikke klubben noget. Sådan er gamet. Jeg har talt med en enkelt anden klub, men bliver det ikke til noget, spiller jo nok noget 1. division i Esbjerg. Det må vi se, men jeg mener jo selv, at jeg har meget mere i mig. 24 år er jo ingen alder, lyder det fra angriberen, der er opvokset i Odense, men i en tidlig alder skiftede til Esbjerg.

Også Kasper Jensen er fortid i Esbjerg, bekræfter Søren Mathiasen fra klubbens bestyrelse. Jensen træner for øjeblikket med i Rødovre, som kunne være et godt bud på en ny klub for den tidligere landsholdsback.

Med de to på holdet, havde vi da helt klart været stærkere, men vi må også se på pengene. Selvom man bliver dansk mester, vælter det jo ikke nødvendigvis ind med massevis af ekstra sponsorkroner. Der skal prioriteres, og det har vi gjort efter bedste evne, siger Mathiasen.

Kun Henrik Mærsk Clausen (skade) er fortsat uafklaret hos vestjyderne her indledningen af sæsonen.