Adamsen er på training camp i Medvescak Zagreb

Ludvig Adamsen, der i sidste sæson spillede for både Herlev og Herning, og forinden har spillet en årrække i de nordamerikanske juniorligaer, har fået en stor mulighed for at komme videre i karrieren.

Lige nu er han nemlig på tryout i Zagreb hos EBEL-klubben Medvescak Zagreb, der de seneste dage har haft danskeren på besøg. Adamsen deltager i de kommende måneder i klubbens preseason-camp og skal forsøge at spille sig til en kontrakt.

– Jeg ankom i tirsdags og er blevet indkvarteret i en lejlighed sammen med en af spillerne fra holdet. Training camp starter mandag, så lige nu har vi frivillig is, hvor vi spiller intern kamp, først og fremmest for at føle isen igen, men også for at klargøre os til en hård camp, lyder det fra Adamsen i Kroatien.

Medvescak Zagreb er den største klub fra det tidligere Jugoslavien og begyndte sit europæiske eventyr netop i EBEL. Derefter spillede klubben i nogle sæsoner i KHL – blandt andet med Patrick Bjorkstrand på holdet – og skiftede igen tilbage til EBEL før sidste sæson, hvor klubben røg ud i kvartfinalen mod Linz. 

– Holdet er mere eller mindre sat, og klubben har de spillere som de satser på i den kommende sæson. Men jeg har fået en chance, og den vil jeg da helt klart gribe – om det så fører til en kontrakt, det må tiden jo vise. Medveščak Zagreb er en stor og stolt klub, så det at være inviteret på deres training camp, synes jeg i sig selv er stort. Holdet er meget bredt sammensat af spillere i alle aldre, forklarer Ludvig Adamsen.