Aalborg vil slutte bedre end i fjor, Jakobsen klar til offensiv rolle

Aalborg Pirates begyndte istræningen i går, og træner Brandon Reid glæder sig over at være i gang i sit nye job i Gigantium Isarena.

Canadieren debuterer som træner i Danmarks bedste række, og Nordjyske var på pletten og talte med Reid efter den første træning.

Her talte han om, at Aalborg Pirates-spillerne efter en hård sommer nu blot skulle glæde sig over at være på is igen – og at detaljerne stille og roligt skal indarbejdes i løbet af de kommende uger. Ambitionerne for den kommende sæson ville Reid heller ikke gå i detaljer med. Men ville dog slå fast, at placeringen fra i fjor skal forbedres.

– Det ville være skørt af mig at begynde at forudsige, hvad vi kan udrette i den kommende sæson. For mig handler det bare om at være bedre i dag – end vi var i går. Det betyder, at vi skal slutte bedre end sidste år, hvor vi blev nummer otte i grundspillet. Så går det den rigtige vej, sagde han til Nordjyske.

Den spiller, der stensikkert kommer til at tiltrække sig mest opmærksomhed, er Julian Jakobsen, der med et hav af landskampe og erfaring fra Europas stærkeste ligaer, vel er mere interessant end de fleste udenlandske imports i Metal Ligaen.

Han håber at kunne spille mere frit i Aalborg, end han har gjort i Hamburg i den seneste sæsoner:

– I de senere år i Tyskland har min rolle været meget defensiv. Her glæder jeg mig til en mere offensiv rolle og bare generelt være en ledende figur over hele banen. Det er i hvert fald mit håb, sagde Jakobsen til Nordjyske efter den første træning i aftes.

Aalborg Pirates lægger ud med træningskampene 13. og 14. august i Sheffield, hvor de britiske mestre Steelers venter sammen med den tidligere Pirates-træner Paul Thompson.