Aalborg vil “gå ret langt” for at få Final Four til Bentax Isarena

Vojens Efterskole
Foto: Jan Korsgaard
Vojens Efterskole

I aftes var det Aalborg, der som den fjerde klub definitivt kom på plads til sæsonens Metal Final4 – finalerunden i pokalturneringen. Nøjagtig som i fjor spilles Final4 som en turnering, hvor der spilles semifinaler og finale over en weekend.

320×360 artikel

Klubberne kan byde ind på værtskabet efter en række kriterier, der pt. ikke er kendt for offentligheden, men som formentlig har noget med både økonomi, faciliteter, logistik og hoteller at gøre. 

Og hvis ikke de forsvarende mestre fra Aalborg havde lagt billet ind på arrangementet tidligere, så gør direktør Thomas Bjuring det i hvert fald i dagens udgave af Nordjyske. 

– Jeg vil gå ret langt for at få det til Aalborg, og jeg synes også, at vi fortjener det. Vi afgav vores hjemmebanefordel sidste år, og så vidt jeg husker, har vi også gjort det en gang tidligere. Jeg forventer selvfølgelig, at det indgår i Danmarks Ishockey Unions vurdering, og samtidig har vi jo faciliteterne til at afholde det, siger Thomas Bjuring.

Rungsted, Frederikshavn, SønderjyskE og altså Aalborg er med i feltet, og det vides endnu ikke, om andre klubber har budt ind på det spændende arrangement.

– Det kunne være en kæmpe oplevelse at få det til Aalborg, hvor der vil være en masse af vores fans på lægterne, så det håber jeg meget på, siger angriberen Mikkel Højbjerg – også til Nordjyske.