Aalborg: Stor skuffelse og kredit til Herlev

Foto: Jan Korsgaard

Aalborg Pirates tabte i aftes – noget overraskende – 3-4 til Herlev efter overtid. Det var frederikshavneren Thomas Søndergaard – nu Herlev – der gjorde det onde ved sine gamle rivaler, og bundholdets sejr i Gigantium efterlod Pirates-træner Brandon Reid i skuffelse.

Kun fire eller fem spillere præsterede, mente han – og var egentlig ikke overrasket over, at der kom en nedtur, sagde han til Nordjyske efter kampen.

– Jeg har været med i hockey længe nok til at vide, at de her kampe er de sværeste at spille. Man prøver at ramme det rigtige spændingsniveau, men det er bare svært. Især for et ungt hold som vores. Vi må også give kredit til Herlev, for de arbejdede hårdere end os i aften, siger Brandon Reid.

I dag får han formentlig et nyt og spændende navn til sin trup, når Pirates holder pressemøde og præsenterer “nyt vedrørende spillertruppen”, og lørdag skal Aalborg til Rødovre for at genoprette æren.

– Vi er stadig ved at lære at være det hold, som alle jagter, og alle vil slå. Det er en ny situation for mange af vores unge spillere, men vi lærer hver dag, siger Brandon Reid til Nordjyske.