Aalborg Pirates henter canadisk allround-angriber

Fotó: Mudra László - MJSZ

Aalborg Pirates præsenterer endnu en ny offensive spiller til holdet, skriver klubben i en pressemeddelelse. 

Den 26-årige canadier Kelin Ainsworth har skrevet under for resten af den nuværende sæson. Han bliver en direkte afløser for Jack Walker, der netop har skrevet kontrakt med Utah i ECHL. 

Han kommer til Aalborg efter et ophold hos engelske Coventry Blaze, der spiller med i den britiske liga EIHL. Kelin Ainsworth kom til Coventry Blaze fra den ungarnske Erste Liga, hvor han var ligatopscorer i sidste sæson.

Her trænede Aalborg-coachen Jason Morgan mod Ainsworth. 

– Han er en spændende spiller, der spiller med stor passion og leverer et stort lederskab. Han giver os mere offensiv bredde oppe foran og kan spille både wing og center. Han både skøjter og skyder godt. Jeg havde muligheden for at træne mod ham sidste sæson, hvor han også var kaptajn (for Fehervari). Vi glæder os til at få ham ind i opstillingen, siger Morgan. 

– Med afgangen af Jack Walker, har vi behov for yderigere offensive kræfter til holdet. Med det tætte program i den igangværende Metal Liga samt det
forstående Metal Final4 bliver der trukket stort på enkelte kæder. Vi skal og vil spille med stor bredde og i den forbindelse finder vi det nødvendigt at
forstærke truppen, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Ainsworth har foreløbig lavet 18 point i 22 kampe for Coventry i EIHL.