Aalborg og Esbjerg ærer Broncos-ofrene i morgen

- Foto: Bluelinemedia.dk

Når de to kombattanter Aalborg Pirates og Esbjerg Energy mødes i den syvende og afgørende semifinale i morgen, vil der blive holdt et minuts stilhed op til kampen til ære for ofrene i den nylige busulykke, hvor 15 spillere fra den canadiske Junior A-klub Humboldt afgik ved døden.

Det skriver Aalborg Pirates i en pressemeddelelse.

Når Aalborg Pirates og Esbjerg Energy løber på banen i Cool East Arena tirsdag den 10. april til den afgørende semifinale er det som fjender, der vil gøre alt for at vinde.

Men begge mandskaber starter kampen med at stå side om side i respekt for tragedien i Canada.

Lørdag den 7 april kørte det canadiske ungdomshold Humboldt Broncos galt, da en lastbil kørte frontalt ind i bussen. Der var i alt 29 personer i bussen, inklusive trænereog chaufføren. De 15 er afgået ved døden og 14 er stadig hårdt kvæstet.

– Begge hold har bekendtskaber hos Broncos og tragedien berører os alle. Tragedien er er langt større end en 7 semifinale og når noget så forfærdeligt rammer, så er alle i hockeyverdenen en stor familie og derfor har spillerne og trænerne ønsket, at vise deres respekt forud for kampen i morgen og det er der selvfølgelig fuld opbakning til fra både Esbjerg Energy – og Aalborg Pirates organisationer, siger administrerende direktør Thomas Bjuring fra Aalborg Pirates.

Begge holds spillere bærer til semifinalen et lille Humboldt Broncos logo bag på hjelmene.