Aalborg i Sheffield: God start, dårlig afslutning

Aalborg Pirates måtte tåle endnu et nederlag i aftenens kamp i Sheffield, hvor de britiske mestre vandt 5-1. Steelers blev ellers presset ganske godt af de danske gæster i kampens første halvdel, hvor Pirates havde klart bedre fat end i gårsdagens kamp.

Peter Quenneville scorede kampens første mål efter syv minutter, assisteret af Julian Jakobsen og Sebastian Ehlers. 12 minutter var gået, da Ben O’Connor udlignede i powerplay for hjemmeholdet, der blev bedre og skarpere, som kampen skred frem.

Efter 48 sekunder af anden periode scorede Odense-spilleren fra i fjor, John Armstrong, til 2-1 for Sheffield, og Levi Nelson gjorde det til 3-1 inden den halve time og Sheffield-spillerne trykkede hårdt på.

Også i overdrevet stil i tredje periode, hvor aalborgenserne til tider blev ramt rigtig hårdt og også til tider over grænsen – beretter Aalborg-tilskuerne, der var til stede i den næsten udsolgte hal i Sheffield.

Rob Dowd og Andreas Valdix lukkede for hjemmeholdet i de sidste 20 minutter. Tobias Ladehoff blev knockoutet i sidste minut og der gik længe, før den unge Pirates-forward kom til hægterne igen.

Peter Quenneville blev kåret til bedste Aalborg-spiller.