Aalborg: Humphries og McNamee eneste imports med positiv karakter

Foto: Daniel Pullen / Bluelinemedia.dk

Det er ikke overraskende, at Aalborg Pirates skifter kraftigt ud i flokken af imports efter en sæson, der endte skuffende med et klart nederlag i semifinaleserien mod SønderjyskE.

Det er Nordjyske, der fortæller, at kun et par af Aalborgs udenlandske spillere fra den netop overståede sæson har en mulighed for at vende tilbage – her undtager vi dog Victor Panelin-Borg, der efterhånden synes at være endt som “aalborgenser” og i modsætning til de andre imports har været i klubben i flere sæsoner.

Det er ikke overraskende Spencer Humphries og Mike McNamee, der får gode ord med på vejen af direktør Thomas Bjuring.

– Mike har specielt i starten vist et meget højt niveau, mens Spencer Humphries har været god i slutningen. Vi er ikke udpræget utilfredse med alle vores udlændinge, men overordnet har vi ikke ramt det høje niveau, som vi tidligere har oplevet, siger direktøren til Nordjyske. 

Dermed ligner det altså et farvel til i hvert fald et femkløver i form af Quemener, Harstad, Ainsworth og Braes. Tidligere i sæsonen sagde Aalborg også farvel til Jack Walker og David Friedmann, der blev skiftet ud efter utilfredsstillende indsatser.